[BESÖKA FESTIVALEN]
Festivalstämning i bruksmiljö!

För tredje året i rad välkomnar vi er att mingla i trädgårdarna, upptäcka intressanta gin och spännande tonics i tälten samt avnjuta kulinariska upplevelser från såväl krogar som foodtrucks – allt i sann festivalstämning på Dylta Bruk!

I brukets festmagasin kan du lyssna på föreläsningar och delta i masterclasses från utställare och särskilt inbjudna gäster samt i vår Fun & Games Arena utmana andra besökare i lättsamma somriga aktiviteter.

Mer information om biljetter, transport och boende hittar ni här nedan och för att läsa mer om vilka som ställer ut (utställare presenteras löpande)klicka här! Glöm inte att följa oss på sociala medier där ni kan ta del av senaste nytt och peppa tillsammans inför Gin & Tonic Festival på Dylta Bruk 2024! Ni hittar oss under @gintonicfestivalsweden på Instagram och Facebook.

Festivalens öppettider:
28 juni 16.00-22.00
29 juni 13.00-22.00

Varmt välkomna till Gin & Tonic Festival på Dylta Bruk 2024!
/Veronica Lindroos med festivalcrew

Biljettsläpp

Biljetterna köps hos Tickster. Festivalen är kontantfri och dryck från utställare köps smidigt med polletter. Dessa finns som tillval när du bokar din biljett eller köps på plats i entrén där vi accepterar betalkort samt Swish. Mat och delikatesser betalas direkt till utställarna med betalkort eller Swish.

Nyhet för 2024 – nu ingår båda festivaldagarna i en biljett!
Festivalbesökare under fredagen får ett armband för en snabb incheckning under lördagen.

 

  • 2-dagarsentrébiljett: 395 kr
  • Gruppbokning: Köp 10 biljetter, betala för 8 st
  • Liten påse dryckespolletter: 200 kr (20kr/pollett)
  • Stor påse dryckespolletter: 300 kr (20 kr/pollett)

Camping & ställplats

Vi har möjlighet att erbjuda 50 ställplatser för husvagn, husbil eller tält till en kostnad om 650 kr per plats och natt. Det finns ett flertal toaletter samt även duschar vid ställplatserna som ingår, ingen el. Välj gärna till vårt frukostpaket som levereras till ställplatserna vid 09:00. Paketet består av smörgås, yoghurt, juice, kaffe och kostar 120kr per person och dag.

Bokning görs genom att skicka ett mail till veronica@gintonicfestival.se med önskemål om vilken natt/nätter samt om ni önskar frukostpaket. Ni erhåller då ett mail i retur med reserverad plats samt Swish-nummer för betalning. När vi har mottagit betalningen är bokningen bekräftad och platsen låst.

Hotell & boende

Elite Stora Hotellet & City Hotell

I samarbete med Elite Hotell erbjuder vi rabatterat pris på övernattning både på Stora Hotellet och på City Hotell!

Med bokningslänkarna nedan erhåller du 20% rabatt på vistelsen på Elite City Hotel samt 15% rabatt på vistelsen på Elite Stora Hotellet under festivalhelgen, 27-29 juni 2024. Bokning görs på länkarna nedan och avbokning är möjlig fram till 14:00 ankomstdagen

Clarion Collection Hotel Borgen Örebro

I samarbete med Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro erbjuder specialpris på 1590 kr/natt för dubbelrum.