Sponsorpaket

Ditt företag exponeras i rätt sammanhang till rätt kunder.

50.000 kr

Platinum

Logga samt länk på festivalens hemsida samt i programbladet.


Plats med topptält under festivalen med möjlighet till exponering utanför tältet med vepor.


Möjlighet till kampanj före eller under festivalen. På plats genom t.ex. give aways till publiken (ej alkohol).


Vi samarbetar för att kika på hur ditt företag når din målgrupp på bästa sätt under festivalen.


Prisutdelare till festivalens vinnare inom respektive områdes bästa dryck.

25.000 kr

Premium

Logga samt länk på festivalens hemsida samt i programbladet.


Prisutdelare till festivalens vinnare inom respektive områdes bästa dryck.


Utställarplats med topptält under festivalen.

10.000 kr

Supporter

För företagen som vill stötta festivalens uppbyggnad.


Logga samt länk på festivalens hemsida samt i programbladet.


4 st VIP-biljetter med entré samt 4 st matkuponger.

Sponsorer

Vi erbjuder ett brett utbud av spritflaskor med tillbehör, stort engagemang och personlig service. Snabba leveranser och lagerhållning.

Välkommen att kontakta oss!

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från hela världen. Vi har varit igång i mer än 30 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid. I vårt sortiment finner du allt för att göra din perfekta cocktail eller longdrink. Allt från glas, barverktyg, tonic, soda, drinkingredienser, syrups till premium sprit och cocktail bitters. Både privatpersoner och företagskunder är välkomna att handla i vår webbhandel eller showroom.

Hammars Bryggeri startade sin tonicproduktion hösten 2019 i bryggeriet vid Vätterns norra strand. Där det legat på samma plats sedan 1904. Det lilla familjeägda bryggeriet jobbar kompromisslöst med smaken i första rummet. Det belönade deras tonics med flest medaljer av alla i 2021 års internationella blindprovning arrangerad av den ansedda “The Spirits Business”.

Gin Sweden är gänget bakom boken “Svensk Gin – Drinkar, destillerier och drömmare” och består av det lilla entusiastiska förlaget Charleswood Publishing i samarbete med företaget Konceptism, specialister på restaurang- och barutveckling samt huvudförfattaren Jens Josefsson som är en av Sveriges mest profilerade ginkännare.

“Svensk Gin – Drinkar, destillerier och drömmare” är en påkostad coffee table-bok där experter och pionjärer tar med dig på en resa genom gin-Sverige. Den ultimata guiden till svensk gin för amatören, entusiasten och proffset. Besök på destillerier varvas med smakfulla och spännande drinkrecept. Dessutom världens mest uttömmande kartotek över världssensationen svensk gin.