[SPONSRA FESTIVALEN]
Syns tillsammans med festivalen!

Exponera ditt varumärke samt produkter och tjänster till rätt målgrupp i en härlig festivalmiljö!

Som huvudsponsor har du utöver ett premiumläge en monter på 5×5 meter inklusive golv samt el och takbelysning. Du har en större synbarhet både innan och under festivalen i våra sociala medier samt i vår marknadsföring.

Festivalens huvudsponsor skapar vår kommande stora nyhet samt årliga tradition – Årets G&T, en prebatchad cocktail!

Från och med 2024 släpper festivalen tillsammans med årets huvudsponsor/er en pre-bachad Gin & Tonic med premiär under festivalen. Detta leder till även välbesökt monter eftersom publiken naturligt kommer vilja testa festivalens officiella huvudprodukt. Sponsorn har även rätten att ge ut en limiterad utgåva av Årets G&T 2024 publikt efter festivalhelgen. Här når man både festivalens publik samt en bred målgrupp och skapar årets snackis!

Antingen är man ensam huvudsponsor och skapar produkten in house eller delar på sponsorskapet/tillverkningen med en partner. Festivalen kommer promota årets släpp i vår marknadsföring samt tillsammans med sponsorn att designa produkten. Sponsorn står själv för produktionskostnader av drycken samt förbinder sig till att tillverka minimum 500 L på antingen burk eller flaska av drycken.

Huvudsponsorskapet ansöks samt faktureras direkt därefter och skall vara fullt betald inom 30 dagar för att sponsorskapet ska vara giltigt.

Sponsorpaket

30 000kr

Bli huvudsponsor och få en välutrustad monter på 5x5m med premiumläge inklusive belysning samt golv!


Som sponsor exponeras ert varumärke i högre grad i festivalens alla medier samt i pressreleaser.


Vår huvudsponsor skapar Årets G&T 2024, en prebatchad cocktail på burk eller flaska (minivolym 500 L).

 

5 000kr

Som festivalsponsor exponeras ert varumärke både på hemsida, i trycksaker samt i våra sociala medier.


Ge erbjudanden samt t.ex. tävlingar både innan samt under festivalen till vår publik.

 

 

Huvudsponsor

Kosta

Kosta Destilleri

På Kosta Destilleri producerar vi traditionell gin men även innovativa tolkningar av klassiska ginsorter. Vår gin produceras med noga utvalda råvaror av hög smak och kvalité.Just nu har vi två ginsorter på Systembolaget. Vi fokuserar på smakupplevelsen, en Old tom som vi kallar Kosta Bruksgin kryddad med de klassiska kryddorna; enbär, koriander som kombinerat med Sichuanpeppar, citrusfrukter och stjärnanis ger vår Bruksgin sin prägel. Vår Kosta Hyttgin, som är en Pink gin, kryddar vi med en riklig mängd hallon som balanseras upp med rosmarin för att få en lång harmonisk eftersmak.

Inom kort lanserar vi en klassisk dry gin – Kosta Kristall med smak av långpeppar, ljung, citrontimjan och bergamott som vi slår ihop med de klassiska kryddorna enbär, koriander och angelikarot.

Kanske är det den kvalitativa och kreativa processen från idé till produkt genom omsorgsfulla val och tanke på råvaror av högsta kvalitet som har gett våra ginsorter det fantastiska mottagande de fått!

Våra sponsorer

Creopack erbjuder ett brett utbud av spritflaskor med tillbehör, stort engagemang och personlig service samt snabba leveranser och lagerhållning.

 

Välkommen att kontakta oss!

Riedel var först i världen med att designa vinglas med druvspecifika kupor. Genom den här serien har de tagit sin glaskunskap och expertis kring dryckesupplevelsen ett steg längre. Tillsammans med den kända mixologen Zane Harris har Riedel designat världens första drinkspecifika glasserie. Riedel deltar på festivalen med ett erbjudande och en tävling till vår publik.