[BLI VOLONTÄR]
Vill du vara festivalvärd?

Privatperson

Var med och skapa en fantastisk upplevelse för festivalbesökarna! Som festivalvärd kliver du in i rollen som ambassadör för festivalen. Efter genomförd medverkan erhåller du, på begäran, ett skriftligt intyg samt en god erfarenhet att nämna exempelvis i ditt CV. Samtliga festivalvärdar bjuds på fika och mat!

  • Är du serviceinriktad och trivs med att möta nya människor? Då ska du ansöka om att bli biljettvärd och arbeta i våra kupongkassor. Här säljer du dryckeskuponger samt merchandise under festivalen.
  • Tycker du om att hålla ordning och fixa bakom kulisserna? Då ska du ansöka om att bli evenemangsvärd. Här hjälper du till genom att duka upp festivalglasen och foldrar i entrén samt håller rent och skapar trivsel såväl på festivalområdet så som i entré och personalutrymmen.

Vi behöver hjälp både före, under och efter festivalen. Ange på vilket sätt du önskar hjälpa till, vilken dag/dagar samt under hur många timmar. Du måste vara över 18 år samt ha körkort/bil då festivalen ligger på landet.

Maila frågor samt ansökan till: veronica@gintonicfestival.se

Förening

För att möjliggöra festivalen söker vi samarbete med en eller flera föreningar i Närke. Inför festivalen behöver vi hjälp med att få allt på plats och under festivalen är vi i behov av eventpersonal och parkeringsvärdar. Är din förening i behov av ett ekonomiskt bidrag och kan tillhandahålla engagerade och pålitliga personer under festivalen? Tveka inte att höra av er till oss!

Vi ser mer än gärna att din förening utövar en sport på hög nivå för kvinnliga idrottare då kvinnlig elitidrott sällan har samma möjligheter till sponsorer och på samma nivå som motsvarande sponsring inom herrsegmentet.

Skicka in er ansökan och motivera varför vi ska välja just er förening som samarbetspartner till veronica@gintonicfestival.se