VOLENTÄR
[Värd]
Volontär

Vill du vara med och skapa en fantastisk upplevelse för publiken under Gin & Tonic Festival? Som värd fungerar du som en ambassadör för festivalen. Efter genomförd medverkan får du (efter begäran) ett skriftligt intyg som kan sitta fint i ditt CV som erfarenhet. Det ingår även fika samt mat.

Är du serviceinriktad och tycker om att möta människor? Då ska du ansöka om att bli biljettvärd och arbeta i våra kupongkassor. Här säljer du dryckeskuponger samt Merchandise under festivalen.

Tycker du om att hålla ordning och fixa bakom kulisserna? Då ska du ansöka om att bli evenemangsvärd. Här hjälper du till genom att duka upp festivalglasen, se till att det finns festivalfoldrar. Fixar i personalrummet, håller rent och skapar trivsel.

Vi behöver hjälp både före, under och efter festivalen. Ange på vilket sätt du vill hjälpa till, vilken dag/dagar samt under hur många timmar.

Du måste vara över 18 år samt ha körkort/bil då festivalen ligger på landet.

Maila frågor samt ansökan till: veronica@gintonicfestival.se

FÖRNINGAR
[Samarbetspartner]
Föreningar

Vi söker ett samarbete med en eller flera föreningar i Närke för att göra festivalen möjlig. Det behövs hjälp både inför festivalen med att få allt på plats, parkering och parkeringsvärdar samt eventpersonal under festivalen.

Är din förening i behov av ett ekonomiskt bidrag och kan tillhandahålla engagerade och pålitliga personer under festivalen?

Det är en fjäder i hatten om din förening utövar en sport på hög nivå för kvinnliga idrottare. Vi supportrar gärna kvinnlig elitidrott där möjligheterna och sponsorerna inte alltid finns på samma nivå som motsvarande inom herrsegmentet.

Ansök och motivera varför vi ska välja er förening som samarbetspartner under festivalen till veronica@gintonicfestival.se