OM OSS
[Gin & Tonic Festival ]
Om oss

Veronica LindroosGin & Tonic Festival har skapats av Veronica Lindroos på Hagen Events.

Det var hög tid att skapa en festival där vi lyfter fram särskilt de svenska tillverkarna av gin och tonic. Deras hantverk och premiumprodukter förtjänar att hyllas i en motsvarande vacker och kreativ miljö.

Min bakgrund kommer från ett annat hörn av Sveriges hantverkstillverkare – öl. Som ägare av maltmagnus.se har jag arbetat med råvaror och utrustning för ölbryggning genom vår e-handel sedan 2009. Våra kunder är mikrobryggerier samt hembryggare i Sverige och världen över. Som Kommunikatör på maltmagnus.se har jag genom åren skapat olika uppskattade events för företaget samt hembryggarfestivalen imaginethis.nu

Mitt privata intresse inom gin & tonic fick mig att starta mitt eventbolag Hagen Events och på så sätt bidra till att lyfta fram våra fantastiska tillverkare av hantverksdrycker.

Välkommen!

Mvh

Veronica Lindroos, Festivalgeneral Gin & Tonic Festival
Tel: 0722-50 87 90
Hagen Events AB, 559396-4942

Hagen Events

FÖRNINGAR
[Samarbetspartner]
Föreningar

Vi söker ett samarbete med en eller flera föreningar i Närke för att göra festivalen möjlig. Det behövs hjälp både inför festivalen med att få allt på plats, parkering och parkeringsvärdar samt eventpersonal under festivalen.

Är din förening i behov av ett ekonomiskt bidrag och kan tillhandahålla engagerade och pålitliga personer under festivalen?

Det är en fjäder i hatten om din förening utövar en sport på hög nivå för kvinnliga idrottare. Vi supportrar gärna kvinnlig elitidrott där möjligheterna och sponsorerna inte alltid finns på samma nivå som motsvarande inom herrsegmentet.

Ansök och motivera varför vi ska välja er förening som samarbetspartner under festivalen till veronica@gintonicfestival.se