[VARA UTSTÄLLARE]
Var med och skapa festivalstämning på bruket!

Ta chansen att möta kunder och branschkollegor i en unik festivalmiljö! Vi erbjuder en arena värdig dina premiumprodukter i den anrika herrgårdsmiljön på Dylta Bruk – endast 20 minuter från centrala Örebro.

Så här säger några av utställarna som var med på premiären 2022:

”Festivalen gjorde både mitt år och min sommar. Fick vänner för livet bland utställarna, det var årets höjdpunkt för mig!”
/Erik Sahlin

”Gin och Tonic Festival Sweden, en av årets höjdpunkter. En chans att träffa och bli inspirerad av alla kollegor i branschen, men också en chans att komma i kontakt och prata med alla gin-fans som köper våra produkter, skapa relationer och prata direkt om vårt koncept och smaker. Vi ses nästa år!”
/Andy

Gin & Tonic Festival Sweden är ett unikum då det är den största och mest självklara arenan för producenter och distributörer att möta såväl varandra som kunder, fans och följare. Förkvällen, som arrangeras dagen innan festivalen, är helt dedikerad till branschfolk och erbjuder en mötesplats för att i vår unika bruksmiljö träffa kollegor, nätverka och få ny inspiration samt inte minst avnjuta god mat tillsammans. Under festivalen presenteras även vinnarna av Gin & Tonic Awards Sweden, som är Sveriges första stora tävling på området med några av landets främsta dryckesexperter i juryn.

Läs mer om Gin & Tonic Awards Sweden här!

Snabba fakta

  • Arrangören Hagen Events står på det tillfälliga serveringstillståndet.
  • För att få ställa ut med alkohol under festivalen måste ert bolag vara godkänt som upplagshavare.
  • Besökarna handlar dryck från utställare med polletter i form av kapsyler, en kapsyl motsvarar 20kr.
  • Prissättningen sker motsvarande restaurang, täckning av varukostnad + påslag om minst 25 %.
  • Arrangören Hagen Events behåller 10 % från pollettförsäljningen.
  • Det finns 68 utställarplatser inkl. huvudsponsorplats, premiumplatser, samt 5 matutställarplatser.
  • Premiäråret 2022 hade festivalen strax över 1300 besökare, 2023 siktar vi mot minst 2000 besökare!

Anmälningsavgift 2500 kr + moms

Monter

Vi erbjuder dig ett vitt topptält på 3×3 meter (ladda ner pdf-fil) där du presenterar dina drycker i framkant av tältet. Det är ej tillåtet med exponering framför eller med reklam utanpå tältet om detta ej i förväg har godkänts av arrangören. I paketet ingår tillgång till el med en 5 A stickkontakt (1200W). OBS! Du måste kontakta oss om du behöver över 5A till din monter, kostnad tillkommer. Det ingår även en lysrörsbelysning i tältet.

Pris: 9990 kr + moms

Premiumplats

Premiumplats 3×3 tält, gäller platser 21-33

Plats i blickfånget mittemot Dylta Bruks Herrgårdsbyggnad där även prisutdelningen sker för Gin & Tonic Festival Awards 2023. Vi erbjuder dig ett vitt topptält på 3×3 meter (ladda ner pdf-fil) där du presenterar dina drycker i framkant av tältet. Det är ej tillåtet med exponering framför eller med reklam utanpå tältet om detta ej i förväg har godkänts av arrangören. I paketet ingår tillgång till el med en 5 A stickkontakt (1200W). OBS! Du måste kontakta oss om du behöver över 5A till din monter, kostnad tillkommer. Det ingår även en lysrörsbelysning i tältet.

Pris: 14 900 kr + moms

Premiumplats 5×5 tält, 8 st platser

Här ingår större topptält på 5×5 meter, Stickkontakt för 5A, lysrörsbelysning.

Pris: 19 990 kr + moms

Huvudsponsorplats

Huvudsponsorplats, 5×5 tält plats nr. 18

Som huvudsponsor har du utöver ett premiumläge med en monter på 5×5 meter med el samt belysning även möjlighet att nyttja en större yta utanför ditt tält på festivalområdet. Du har en större synbarhet både innan och under festivalen i våra sociala medier. Du har rätt att ge en goodiebag till besökarna (ej alkohol, succé sist med huvudsponsorn Hammars Tonics som gav med en ny L.E. tonic i entrén). Er logga samt länk på festivalens hemsida samt i programbladet. Möjlighet till kampanj före eller under festivalen. Vi samarbetar för att kika på hur ditt företag når din målgrupp på bästa sätt under festivalen.

Pris: 50 000 kr + moms

Medutställare

Kan du inte medverka personligen under festivalen eller om du önskar ställa ut tillsammans med ett annat varumärke i dennes monter (efter överenskommelse) erbjuder vi möjligheten att vara medutställare. I övrigt gäller samma upplägg som för utställare, d.v.s. arrangören Hagen Events behåller 10 % från pollettförsäljningen.

Pris: 2000 kr + moms

Tillval till monter

För att se vårt urval av tillägg till din monter så som tältgolv, bord och annat, se vårt anmälningsformulär: https://www.gintonicfestival.se/anmalningsformular/

Områdeskarta

Klicka här för att se festivalområdet och montrarnas placering i vår utskrivningsbara utställarkarta.

Tillstånd och dokument