Festival
[Utställare]
För utställare

”Festivalen gjorde både mitt år och min sommar. Fick vänner för livet bland utställarna, det var årets höjdpunkt för mig!” /Utställare Erik Sahlin, Sahlins Brygghus/Scandinavian Gin & Tonic Sessions https://www.sahlinsbrygghus.com/

”Gin och Tonic Festival Sweden, en av årets höjdpunkter. En chans att träffa och blir inspirerad av alla kollegor i branschen, men också en chans att komma i kontakt och prata med alla gin fans som köper våra produkter, skapa relationer och prata direkt om vårt koncept och smaker. Vi ses nästa år!” Andy, Master Distiller och ägare på https://www.arebranneri.se/

Företag
[Ställa ut]
Varför ska mitt företag ställa ut?

Vi erbjuder dig som utställare en miljö värdig dina premiumprodukter i den anrika herrgårdsmiljön i Dylta Bruk, Närke.

Gin & Tonic Festival Sweden är ett unikum, den största och självklara mötesplatsen för producenter och tillverkare inom gin & tonic där man får möta nya och gamla kunder. Med sin förkväll erbjuder festivalen sina utställare en mötesplats där man träffar branschkollegor och får både ny inspiration och god mat i en unik och vacker bruksmiljö. Gin & Tonic Festival Awards Sweden är Sveriges första stora tävling inom området där landets mest erfarna dryckesexperter sitter i juryn. Lyckas man vinna en medalj är det ett erkännande och en kvalitetsstämpel som bevisar dryckens premiumkvalitet. Oslagbart att använda i sin marknadsföring! Enbart utställare har möjlighet att delta i tävlingen.

Se även vår tävling Gin & Tonic Awards!

  • Vi, Hagen Events, står för det tillfälliga serveringstillståndet. För att få ställa ut med alkohol under Gin & Tonic Festival måste ert bolag vara godkänt som upplagshavare.
  • Publiken handlar genom att köpa polletter i form av kapsyler. En påse innehåller 10 st kapsyler där varje kapsyl är värt 20 kr
  • Prissättningen ska ske motsvarande restaurang där ni ska täcka varukostnaden samt med ett påslag på minst 25 %
  • Arrangören Hagen Events behåller 10 % från kupongförsäljningen.
  • Vi har totalt 68 utställarplatser, inklusive 1 huvudsponsorplats, premiumplatser, samt 5 matutställarplatser.
  • Vi hade en publiksiffra på över 1300 besökare första året och siktar på att öka till minst 2000 besökare 2023.

Anmälningsavgift 2500 kr + moms

Monter

Vi erbjuder dig ett vitt topptält på 3×3 meter (ladda ner pdf-fil) där du presenterar dina drycker i framkant av tältet. Det är ej tillåtet med exponering framför eller med reklam utanpå tältet om detta ej i förväg har godkänts av arrangören. I paketet ingår tillgång till el med en 5 A stickkontakt (1200W). OBS! Du måste kontakta oss om du behöver över 5A till din monter, kostnad tillkommer. Det ingår även en lysrörsbelysning i tältet.

Pris: 9990 kr + moms

Premiumplats

Premiumplats 3×3 tält, gäller platser 21-33

Plats i blickfånget mittemot Dylta Bruks Herrgårdsbyggnad där även prisutdelningen sker för Gin & Tonic Festival Awards 2023. Vi erbjuder dig ett vitt topptält på 3×3 meter (ladda ner pdf-fil) där du presenterar dina drycker i framkant av tältet. Det är ej tillåtet med exponering framför eller med reklam utanpå tältet om detta ej i förväg har godkänts av arrangören. I paketet ingår tillgång till el med en 5 A stickkontakt (1200W). OBS! Du måste kontakta oss om du behöver över 5A till din monter, kostnad tillkommer. Det ingår även en lysrörsbelysning i tältet.

Pris: 14 900 kr + moms

Premiumplats 5×5 tält, 8 st platser

Här ingår större topptält på 5×5 meter, Stickkontakt för 5A, lysrörsbelysning.

Pris: 19 990 kr + moms

Huvudsponsorplats

Huvudsponsorplats, 5×5 tält plats nr. 18

Som huvudsponsor har du utöver ett premiumläge med en monter på 5×5 meter med el samt belysning även möjlighet att nyttja en större yta utanför ditt tält på festivalområdet. Du har en större synbarhet både innan och under festivalen i våra sociala medier. Du har rätt att ge en goodiebag till besökarna (ej alkohol, succé sist med huvudsponsorn Hammars Tonics som gav med en ny L.E. tonic i entrén). Er logga samt länk på festivalens hemsida samt i programbladet. Möjlighet till kampanj före eller under festivalen. Vi samarbetar för att kika på hur ditt företag når din målgrupp på bästa sätt under festivalen.

Pris: 50 000 kr + moms

Medutställare

Kan du inte medverka personligen under festivalen för ditt företags räkning men vill att dina produkter ska synas i annan utställares monter (efter överenskommelse), utgår en avgift på 2000 kr. I övrigt gäller samma deal som för utställare, arrangören Hagen Events behåller 10 % från pollettförsäljningen.

Pris: 2000 kr + moms

Tillägg till din monter

För att se vårt urval av tillägg till din monter så som tältgolv, bord och annat, se vårt anmälningsformulär: https://www.gintonicfestival.se/anmalningsformular/

Utställarkarta

Klicka här för att se festivalområdet och montrarnas placering i vår utskrivningsbara utställarkarta.

Tillstånd