[VARA UTSTÄLLARE]
Var med och skapa festivalstämning på bruket!

Ta chansen att möta kunder och branschkollegor i en unik festivalmiljö! Vi erbjuder en arena värdig dina premiumprodukter i den anrika herrgårdsmiljön på Dylta Bruk – endast 20 minuter från centrala Örebro.

Så här säger några av utställarna som var med på premiären 2022:

”Festivalen gjorde både mitt år och min sommar. Fick vänner för livet bland utställarna, det var årets höjdpunkt för mig!”
/Erik Sahlin

”Gin och Tonic Festival Sweden, en av årets höjdpunkter. En chans att träffa och bli inspirerad av alla kollegor i branschen, men också en chans att komma i kontakt och prata med alla gin-fans som köper våra produkter, skapa relationer och prata direkt om vårt koncept och smaker. Vi ses nästa år!”
/Andy

Gin & Tonic Festival Sweden är ett unikum då det är den största och mest självklara arenan för producenter och distributörer att möta såväl varandra som kunder, fans och följare. Förkvällen, som arrangeras dagen innan festivalen, är helt dedikerad till branschfolk och erbjuder en mötesplats för att i vår unika bruksmiljö träffa kollegor, nätverka och få ny inspiration samt inte minst avnjuta god mat tillsammans. Under festivalen presenteras även vinnarna av Gin & Tonic Awards Sweden, som är Sveriges första stora tävling på området med några av landets främsta dryckesexperter i juryn.

Läs mer om Gin & Tonic Awards Sweden här!

Snabba fakta

  • Arrangören Hagen Events står på det tillfälliga serveringstillståndet.
  • För att få ställa ut med alkohol under festivalen måste ert bolag vara godkänt som upplagshavare.
  • Besökarna handlar dryck från utställare med polletter i form av kapsyler, en kapsyl motsvarar 20kr.
  • Prissättningen sker motsvarande restaurang, täckning av varukostnad + påslag om minst 25 %.
  • Arrangören Hagen Events behåller 10 % från pollettförsäljningen.
  • Det finns 42 utställarplatser, 1 huvudsponsorplats samt 5 matuställarplatser.
  • 2023 hade festivalen över 1700 besökare, 2024 siktar vi mot 2500 besökare!

Anmälningsavgift 2500 kr + moms

Monter

Under 2024 års festival erbjuder vi stora samt helt öppna och luftiga topptält där utställarplatserna är centrerade i mitten av tälten, avdelade med en montervägg på 2,5 m i monterns bakvägg. Det innebär att publiken besöker era montrar från tältens öppna sidor med minst 2 meters skyddad takyta över sig. Oavsett om det är gassande sol eller regnväder kommer publiken trivas hos er samtidigt som de fortfarande kan njuta av festivalens unika bruksmiljö och har överblick över den vackra miljön!

Samma princip gäller i de mindre tälten på 5×10 meter, 3×3 monteryta och publiken har 2 meter under tak framför er monter, skillnaden är att man har monterplatsen längst bak i tältet mot bakväggen istället för i mitten av tälten.

Vi erbjuder dig plats i större topptält där din monteryta är 3×3 meter inklusive golv samt tillgång till el med en 5 A stickkontakt (1200W). OBS! Du måste kontakta oss om du behöver över 5A till din monter, kostnad tillkommer. Det ingår även en takbelysning i tältet. Önskas större yta? Boka flera platser bredvid varandra!

Pris: 11 500 kr + moms

Huvudsponsorplats

Som huvudsponsor har du utöver ett premiumläge en monter på 5×5 meter inklusive golv samt el och takbelysning. Du har en större synbarhet både innan och under festivalen i våra sociala medier samt i vår marknadsföring.

Festivalens huvudsponsor skapar vår kommande stora nyhet samt årliga tradition – Årets G&T, en prebatchad cocktail!

Från och med 2024 släpper festivalen tillsammans med årets huvudsponsor/er en pre-bachad Gin & Tonic med premiär under festivalen (vilket gör att festivalens alla besökare kommer vilja dricka den). Sponsorn har även rätten att ge ut en limiterad utgåva av Årets G&T 2024 publikt efter festivalhelgen. Här når man både festivalens kundgrupp samt en bred målgrupp och skapar årets snackis!

Antingen är man ensam huvudsponsor och skapar produkten in house eller delar på sponsorskapet/tillverkningen med en partner. Festivalen kommer promota årets släpp i vår marknadsföring samt tillsammans med sponsorn att designa produkten. Sponsorn står själv för produktionskostnader av drycken samt förbinder sig till att tillverka minimum 500 L på antingen burk eller flaska av drycken.

Pris: 30 000 kr + moms

Medutställare

Kan du inte medverka personligen under festivalen eller om du önskar ställa ut tillsammans med ett annat varumärke i dennes monter (efter överenskommelse) erbjuder vi möjligheten att vara medutställare. I övrigt gäller samma upplägg som för utställare, d.v.s. arrangören Hagen Events behåller 10 % från pollettförsäljningen.

Pris: 2000 kr + moms

Tillval till monter

För att se vårt urval av tillägg till din monter så som tältgolv, bord och annat, se vårt anmälningsformulär: https://www.gintonicfestival.se/anmalningsformular/

Områdeskarta

Klicka här för att se festivalområdet och montrarnas placering i vår utskrivningsbara utställarkarta.

Tillstånd och dokument