FAQ
[Frequently Asked Questions]
FAQ Besökare

Här finner ni svar på dom vanligaste frågorna.

Vi följer regeringens restriktioner. Skulle en pandemi förbjuda sammankomster som gör festivalens upplägg omöjligt kan du som besökare välja: Att ha din biljett innestående till när vi sätter ett nytt datum eller välja att få pengarna tillbaka.

Vi har gott om både mat och dryck till försäljning på festivalområdet. Det finns även ett gott alkoholfritt sortiment. Det är ej tillåtet att ta med sig egen mat eller dryck.

Även om vi älskar barn riktar sig festivalen till oss över 20 år och barn (samt husdjur) får stanna hemma den här gången.

Vi har ett område med fräscha citrondoftande tillfälliga toaletter samt en station för handtvätt.

Välkommen att slå dig ner i den mysiga trädgården där det finns olika mysiga sittgrupper och bord.

Dylta Bruks Herrgård är ett privatboende, vi som besöker området får under festivalen nyttja uppmärkt festivalområde, vänligen respektera avspärrningarna.

Det finns inga dåliga väder! Klä dig efter väder. Vi har beställt vackert svenskt högsommarväder (och även regnkåpor till försäljning).

De ingår i din entrébiljett. Det är bara att sätta sig ner i mån av plats och ta del av våra utställares spännande historier! Vänligen respektera våra föreläsare genom att inte springa in eller ut under pågående föreläsning.

Röda Korset finns på plats med ett eget tält där du får hjälp med både lättare skador samt med en hjärtstartare. Vi är stolta sponsorer, kika gärna in i tältet och ta del av deras verksamhet!

Ja! Festivalområdet är relativt lättillgängligt där underlaget varierar mellan gräs, trädgårdsgångar samt fin landsväg. Det finns även funktionsanpassad toalett.

Festivalområdet är rökfritt även om vi är utomhus. Gällande regler kring alkoholtillståndet gör att vi har nolltolerans mot rökning inne på festivalen. Vänligen uppsök anvisad rökruta utanför festivalområdet.

Vi har tyvärr enbart möjlighet att ha ställplatser för husvagn/husbil för utställare på plats.

Hittade du inte svar på din fråga?