[FREQUENTLY ASKED QUESTIONS]
Svaret på alla dina frågor!

Vi har gott om både mat och alkoholfria dryckesalternativ till försäljning på området samt vattenstation. Det är ej tillåtet att ta med sig egen mat eller dryck.

Även om vi älskar barn och husdjur så får vi be er att lämna dem hemma denna helg.

På området finns fräscha och moderna flyttbara utomhustoaletter samt station för handtvätt.

Vi har gott om sittplatser med bord både i grönområdena samt hos en del utställare.

Dylta Bruks Herrgård är ett privat boende och ej öppen för besökare. Vi ber våra besökare att respektera och hålla sig inom festivalens uppmärkta område.

Framför varje utställare finns det plats under tak, skönt både om solen skiner eller om regnet kommer! Det finns ytor att gå under vid oväder. Regnponchos finns till försäljning.

Masterclassbiljetter kommer finns till försäljning där dryckesprovning med våra utvalda utställare ingår. En exklusiv chans att komma nära ett destilleri!  Vänligen respektera våra föreläsare genom att inte springa in eller ut under pågående föreläsning.

Absolut, det går fint i mån av plats!

Javisst! I din entrébiljett ingår ett besök båda festivaldagarna, men självklart kan du välja att nyttja bara ena dagen. Entrén har samma förmånliga pris oavsett.

Röda Korset finns på plats i eget tält där du får hjälp med både första hjälpen och lättare skador, i tältet finns även hjärtstartare. Festivalen är stolta sponsorer till Röda Korset – hälsa gärna på i tältet och ta del av deras verksamhet!

Ja! Hela festivalområdet är relativt lättillgängligt och underlaget varierar mellan gräs, trädgårdsgångar med grus samt fin landsväg. Det finns även funktionsanpassad toalett.

Festivalområdet är rökfritt och vi ber er att respektera detta. I och med att vi serverar alkohol på området har vi alkhollagstiftningen att förhålla oss till vilket gör att vi har nolltolerans mot rökning inne på festivalen. Vänligen uppsök anvisad rökruta utanför festivalområdet.

Det finns ett begränsat antal ställplatser, först till kvarn! Se bokning av dessa här.

Vi följer regeringens restriktioner. Skulle en pandemi förbjuda sammankomster som gör festivalens upplägg omöjligt kan du som besökare välja att ha din biljett innestående till nytt datum eller få pengarna tillbaka.

Hittade du inte svaret på din fråga?